Teleios-nyheter

Sant menneskelig – Sterkt åndelig

Velkommen til åpent teleioswebinar med spennende tema og gjester onsdag 20. september kl. 19.00 – 20.30. Egil Elling Ellingsen har hovedinnlegget før vi åpner opp for samtale rundt temaet. Samlingen er også årsmøte for Teleios Life Norge.

Ny kursutvikler i TeleiosLife Norge

Kjersti Gulli Petersen har fra 1. mars 2023 gått inn i et deltidsengasjement som kursutvikler i Teleios Life Norge. Selv om omfanget av stillingen foreløpig bare er på 10 %, går Kjersti inn i dette engasjementet med en stor del av hjertet.

LYTT – Med varme, respekt og empati

Velkommen på Teleioskurs i Molde!
«Lyttekurset» arrangeres på Røbekk kirkesenter (ved Røbekk kirke). Lokalarrangør er Norkirken Molde. Kurset går fra fredag 10. til lørdag 11. mars og er åpent for alle interesserte.

Teleios-inspirasjonssamling

Tirsdag 11. oktober 2022 inviterte vi til en åpen inspirasjonssamling for Teleios på nett. Til glede for alle som gikk glipp av samlingen har vi nå gjort tilgjengelig et opptak av Ingvard Wilhelmsens interessante og lærerike innlegg.

Bli Teleios-medlem

Teleios Life Norge ønsker flere venner med på laget. En av de enkleste og viktigste måtene du kan støtte Teleios på, er ved å bli medlem.

Årsmøte for TeleiosLife Norge 2022

Belastning og stress – Kan det være et godt liv? Dette er blir årets årsmøtetema. Innledning og samtale.
Velkommen til det åpne årsmøtet onsdag 18. mai kl. 19.00-20.30. Møtet avholdes som videomøte på Zoom.