Internasjonalt teleios kurs

SOLA 29.05 - 02.06

Vi ønsker velkommen til internasjonalt Teleios-kurs med Dave og Pam Ping.

Teleios kom til Norge med Gary Sweeten for ca 30 år siden. Problemstillingen som skapte teleios-kursene var denne: Hva gjør èn veileder mer effektiv enn en annen? En doktorgrad ga oss svaret. Det viser seg at 8 praktiske ferdigheter er avgjørende. Har du disse inne, så blir du mer effektiv. Uten disse ferdigheter, reduseres effektiviteten klart.

Gary Sweeten utarbeidet teleios-kursene for å trene hjelpere til å bli bedre lyttere, bedre å kommunisere og bedre medvandrere. Kursene er videreutviklet av Dave Pam og hans team som har fulgt opp arbeidet Gary Sweeten startet.

Dave og Pam leder EMI, Equipping Ministries International. Nå introduseres de det siste Teleios-kuset i Norge – ”Dream Journey”. Bli med til Solastrand i mai 2019.

BILDER FRA I FJOR

Om pam og dave ping

Pam og Dave Ping kommer med internasjonale deltagere.  Så vi er uansett sikret å bli en artig internasjonal gruppe. Sammen med disse ønsker vi å se unge og godt voksne, studenter, menighetsledere og veiledere – som vil utvikle seg selv.  

Dave and Pam Ping leder «Equipping Ministries International» og har hjulpet søkende kristne fra mer en 90 land til å finne en dypere glede og helhet i Jesus. Dave er med-forfatter av Teleios kursene og bøkene som «LYTT for himlens skyld». Hans kone, Pam, har sterke profetiske gaver. Sammen har de ledet konferanser jorden rundt. De har begge siden tidlig på 1990-tallet undervist kurs både i Norge, Danmark og Sverige. De siste 7-8 årene har Den Hellige Ånd vist dem en ny og frisk måte til å gjenopprette gleden og lidenskapen som Gud har for oss alle. Resultatet er en ny måte å leve ut Psalme 37:4:

 

Velkommen til en Dream Getaway på Solastrand!    

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.