Internasjonal Lederskole

Bergen
22 -25.mai

Teleios Lederskole tar sikte på å gi deltagerne praktisk relasjonell trening for å utvikle mer sunne og sanne relasjoner i familie, arbeid, menighet og samfunn, nasjonalt og internasjonalt.

 Målet er at deltagerne skal bli utrustet til et åndelig rikere liv og tjeneste. Lederskolen går over 3 dager med trening i de viktigste Teleios Life kursene.

Hovedlederne for Teleios Life International, Pam og Dave Ping, er i Norge i mai. De leder kurset sammen med psykiaterne Irene og Øystein Elgen og frikirkepastor Kjersti Gulli Petersen. Teleios Life Norge inviterer til dette kurset i Bergen for å nå ledere og undervisere i kirke og organisasjoner.

Vår visjon: å utruste de som utruster andre.

Treningens mål: å erfare Guds nærvær, å vokse i dypere relasjoner og å styrke tjenesten gjennom praktisk ferdighetstrening så alle kan bli mer modne tjenere, rotfestet og grunnfestet i Jesu kjærlighet.


Deltagerne må selv ordne overnatting i Bergen. Undervisningen vil foregå på både norsk og engelsk.

Om pam og dave ping

Dave and Pam Ping leder «Equipping Ministries International» og har hjulpet søkende kristne fra mer en 90 land til å finne en dypere glede og helhet i Jesus. Dave er med-forfatter av Teleios kursene og bøkene som «LYTT for himlens skyld». Hans kone, Pam, har sterke profetiske gaver. Sammen har de ledet konferanser jorden rundt. De har begge siden tidlig på 1990-tallet undervist kurs både i Norge, Danmark og Sverige. De siste 7-8 årene har Den Hellige Ånd vist dem en ny og frisk måte til å gjenopprette gleden og lidenskapen som Gud har for oss alle. Resultatet er en ny måte å leve ut Psalme 37:4: