TELEIOS LIFE NORGE

Gir overførbar
opplæring og verktøy
for livs forvandlende relasjoner
med Gud, seg selv og andre.

Velkommen til «Dream Journey»
Internasjonalt Teleios kurs

Himmel og Hav, Solastrand 29.05 – 02.06

I nORGE SIDEN 1990

teleios life Norge

Teleios kom til Norge med Gary Sweeten for ca 30 år siden. Problemstillingen som skapte teleios-kursene var denne: Hva gjør èn veileder mer effektiv enn en annen? En doktorgrad ga oss svaret. Det viser seg at 8 praktiske ferdigheter er avgjørende. Har du disse inne, så blir du mer effektiv. Uten disse ferdigheter, reduseres effektiviteten klart.

«Dream Journey»
Internasjonalt Teleios kurs i mai

Gary Sweeten utarbeidet så teleios-kursene for å trene hjelpere til å bli bedre lyttere, bedre å kommunisere og bedre medvandrere. Kursene er videreutviklet av Dave Pam og hans team som har fulgt opp arbeidet Gary Sweeten startet.

Dave og Pam leder EMI, Equipping Ministries International. Nå introduseres de det siste Teleios-kuset i Norge – ”Dream Journey”. Bli med til Solastrand i mai 2019. (Bildet er fra fjorårets kurs).

Pam og Dave Ping kommer med internasjonale deltagere.  Så vi er uansett sikret å bli en artig internasjonal gruppe. Sammen med disse ønsker vi å se unge og godt voksne, studenter, menighetsledere og veiledere – som vil utvikle seg selv.  

– Ta litt tid på stranden og lytt til Guds stemme idet du tilber skaperen av alt.

– Gi deg selv anledning til å bli kjent med ditt hjertes dypeste tanker. – Hva blokkerer drømmer din og hindrer at de kan bli virkeliggjort.

– Finn hvordan du kan innrette deg slik at slik at Guds drømmer for deg kan bli sterkere ledesnorer i livets ditt.

– Velg deg venner som forstår deg og støtter deg på denne reisen.  

Velkommen til en Dream Getaway på Solastrand!    

DAVE OG PAMI PING KOMMER

INTERNASJONALT TELEIOS KURS

Himmel og Hav 2012 2013 2016

Gud kaller

Kom bort fra dine vanlige rutiner for noen dager… Forny din åndelig erfaring … Oppdag på nytt dine dype lidenskaper. Vi håper at du er klar til å delta i alt det Gud har i vente for deg under Dream Getaway på Solastrand!

Arrangeres av Dave og Pam Ping Equipping Ministries International, i samspill med Oase og Imi-kirken.

Det blir best om du kan forberede deg litt

  • Vi har forberedt følgende sider for å hjelpe deg å få mest mulig ut av din Dream Getaway opplevelse. I måneder har vi bedt og arbeidet for å få alt ferdig, og nå nærmer dagene. Nå ber vi deg sette av litt tid hver dag frem til kurset – for å gå gjennom programmet nedenfor: Bønn og journalføring: Vi anbefaler at du skaffer deg en liten notatbok (vil du ha en litt mer fancy bok, så har de fleste bokhandlere mange ulike typer) hvor du kan ta vare på ulike tanker, drømmer, bilder og inntrykk som Den Hellige Ånd kan gi deg før, under og etter ”Drømmehelgen”. Last ned hele invitasjonen her, så får du med hvordan du skal forbrede deg til Drømmehelgen.

Dave og Pam Ping

Dave and Pam Ping leder «Equipping Ministries International» og har hjulpet søkende kristne fra mer en 90 land til å finne en dypere glede og helhet i Jesus. Dave er med-forfatter av Teleios kursene og bøkene som «LYTT for himlens skyld». Hans kone, Pam, har sterke profetiske gaver. Sammen har de ledet konferanser jorden rundt. De har begge siden tidlig på 1990-tallet undervist kurs både i Norge, Danmark og Sverige. De siste 7-8 årene har Den Hellige Ånd vist dem en ny og frisk måte til å gjenopprette gleden og lidenskapen som Gud har for oss alle. Resultatet er en ny måte å leve ut Psalme 37:4:

Dette kurset kan sette deg i frihet og møte din lengsel etter det Gud har for deg!
–Eivind Bjørnar Hetlevik, Luthersk prest, Bergen, Norway

A beautiful Journey! It released my dreams ... and they’re better than I ever thought possible!
–Ellen Mershon, Ohio, USA

Nå ser jeg Guds drømmer for meg komme meg imøte. Ikke gå glipp av denne injeksjonen av HÅP!
– Ruben Lysemose, Copenhagen, Denmark